Glamorous beauty & accessoires collectie van Etos en Daphne Deckers

08/11/2010 09:08

Het PR Bureau

Zaandam, maandag 8 november 2010 - Etos heeft, in samenwerking met Daphne Deckers, een glamorous beauty & accessoires collectie ontwikkeld. Speciaal voor vrouwen die in de feestelijke decembermaand met extra glamour voor de dag willen komen. Deze limited edition van Etos bestaat uit 32 artikelen, zoals make-up, haarversiering, bijoux en accessoires en is vanaf 29 november verkrijgbaar.

Glitter en glamour

De Etos December Selection by Daphne Deckers is voor vrouwen die tijdens de feestdagen extra aandacht aan hun uiterlijk willen geven. Daphne is een veelzijdige vrouw met glamour en expert op het gebied van beauty en mode. Voor Etos was het dan ook een logische keuze om met haar samen te werken aan deze glamorous beauty collectie. Etos is erg verheugd met haar collectie vanwege de feestelijke uitstraling en betaalbaarheid van de producten. Hiermee is de glamourlook deze kerst voor iedereen bereikbaar. Elke vrouw kan zich tijdens de feestdagen een 'ster' voelen!

Geselecteerd by Daphne

Daphne over de Etos December Selection: "Ik heb me helemaal kunnen uitleven tijdens de selectie van deze limited edition beauty & accessoires collectie. Uiteindelijk zijn het 32 artikelen geworden, variërend van glitternagellak tot veertjes voor in je haar. Voor mij zijn de feestdagen synoniem voor gezelligheid en er mooi, verzorgd en stijlvol uitzien. Daar heb ik rekening mee gehouden bij mijn selectie. Vandaar ook mijn keuze voor de kleuren zwart en goud, die voor dat extra feestelijke glamoureffect zorgen. Ik weet zeker dat ik mijn vriendinnen een plezier doe als ik deze cadeautjes voor ze onder de kerstboom leg!"

Met de December Selection by Daphne Deckers wil Etos vrouwelijk Nederland inspireren om met de feestdagen eens extra goed uit te pakken. De prijzen van de door Daphne geselecteerde producten variëren tussen de EUR 1,49 en EUR 6,99 en zijn alleen verkrijgbaar bij Etos. Vanaf 29 november ligt de Etos December Selection by Daphne Deckers in alle winkels.

Over Etos

Etos is met ruim 520 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam.

Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers

Volg Etos ook op Facebook via www.facebook.com/etosonline





http://www.etos.nl/pers


Noot voor de redactie:


---Noot aan de redactie--- (