Ingezonden persbericht


Eyeworks en Comedy Central presenteren:
PERSBERICHT 8 november 2010

NEW KIDS gaan los met Paul Elstak in CLIP new kids turbo Primeur nieuwste clip bij De Wereld Draait Door

Vanavond gaat de videoclip 'Turbo', de titelsong van de nieuwe Eyeworks speelfilm New Kids Turbo, in première bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door. New Kids-acteurs Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen gaan samen met DJ Paul Elstak terug naar de jaren '90 en zorgen met het nummer 'Turbo' voor de come back van de happy hardcore stijl. DJ Paul Elstak had in de jaren '90 grote hits met 'Luv You More', 'Rainbow In The Sky' en 'The Promised Land'. Vanaf het moment dat de clip in première gaat, zal de single 'New Kids Turbo featuring Paul Elstak' verkrijgbaar zijn op iTunes en de Radio 538-shop. Daarnaast verschijnt vanaf 10 december de soundtrack van de film New Kids Turbo. Hierop staat de titelsong 'Turbo' en alle andere songs uit de film, aangevuld met de bonustracks 'Broodje Bakpao', 'Me Nikes' van de Opposites en carnavalskraker 'Groeten uit Brabant'. De Eyeworks film New Kids Turbo, over de Brabantse hangjongeren uit Maaskantje, is gebaseerd op de Comedy Central-serie en is vanaf 9 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verhaal
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.

New Kids Turbo wordt geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom) in samenwerking met Inspire Pictures, Dutch Media, Comedy Central en 100% Halal. --Einde bericht--

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht