Ingezonden persbericht


Xenosite en AB Telecom als eerste geregistreerd als Breedbandinstallateur pinnen

Stiens 4 november 2010 - Currence heeft vandaag de Friese ondernemingen AB Telecom en Xenosite officieel geregistreerd als Breedbandinstallateur pinnen.

De ondernemingen hebben van telecom- en betaalspecialist Jan Kees van Kralingen een training gevolgd over het nieuwe pinnen. Naast alle technische ins-and-outs van betaalterminals en breedbandverbindingen, zijn ook een aantal klantcases doorgenomen. Een geregistreerd Breedbandinstallateur pinnen is in staat het totale proces voor de winkelier volledig te ontzorgen.

De Breedbandinstallateur pinnen beschikt over kennis van alle in Nederland gebruikte betaalterminals, alsmede de betaalproducten en de verwerkende instanties. Door deze kennis te combineren met gedegen kennis van het migreren van het traditionele netwerken naar breedband netwerken, is de ondernemer verzekerd van een vlekkeloze overgang.

De Breedbandinstallateur pinnen is hét aanspreekpunt voor winkeliers. Alle facetten die komen kijken bij de migratie worden uit handen genomen. Geen gedoe met bankcontracten, breedband-verbindingen en verwerkende instanties. Voor de winkelier moet het allemaal gewoon werken.




Ingezonden persbericht