Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Davilex behaalt status 'Microsoft Gold Certified Partner'

Houten, 3 november 2010 - Davilex, ontwikkelaar van administratieve software voor het klein- en middenbedrijf, heeft de status Microsoft Gold Certified Partner met de competentie Independent Software Vendor (ISV) behaalt. Hiermee heeft Davilex het hoogste niveau van het Microsoft-partnerprogramma bereikt.

Met het toekennen van de status Microsoft Gold Certified Partner spreekt Microsoft zijn vertrouwen uit in Davilex. Davilex heeft duidelijk bewezen te voldoen aan het zeer strenge eisenpakket van Microsoft en beschikt over grote deskundigheid op het gebied van softwareontwikkeling en Microsoft-technologieën.

Ray van de Mortel, algemeen directeur van Davilex, is erg blij met deze erkenning: "Het behalen van de Microsoft Gold Certified Partner-status is een nieuwe mijlpaal. Deze status bewijst eens te meer dat Davilex een deskundige, betrouwbare partner is. Groot voordeel van dit partnerschap is dat Microsoft de Gold-partners voortdurend op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kan Davilex in een vroeg stadium kennis en ervaring opdoen met de nieuwste technologieën en deze vertalen naar de eigen software. Gebruikers van onze software zijn hiermee continu verzekerd van hoogwaardige administratieve oplossingen."

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten en diensten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen met behulp van de administratieve software van Davilex op eenvoudige en overzichtelijke wijze ingevoerd worden.


- EINDE BERICHT -

Noot voor redacties


Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht