Syntens workshops Zuid-Nederland


EINDHOVEN, 20101108 -- Syntens zet aan tot eerder, beter en sneller innoveren. Daarom organiseert Syntens regelmatig workshops en bijeenkomsten over actuele onderwerpen, speciaal voor innovatieve MKB-ondernemers. Binnenkort staan in Zuid-Nederland de volgende workshops op het programma:

Workshop kennis maken met sociale netwerken 1 december te Venlo en 7 december te Maastricht
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2354879.aspx)
Tijdens deze workshop krijgen ondernemers een boeiende algemene introductie over sociale media en zal meer diepgaand op het fenomeen LinkedIn worden ingegaan. De workshop is bedoeld voor ondernemers die willen kennismaken met sociale media (bijvoorbeeld Twitter) in het algemeen en LinkedIn in het bijzonder.

Sprekersdag 2 december te Eindhoven
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2364132.aspx)
Tijdens deze workshop geven specialisten antwoord op vragen waar ondernemers mee zitten. De vragen kunnen betrekking hebben op uiteenlopende onderwerpen, van productverbetering tot marketing. In groepjes van maximaal 5 ondernemers zal een deskundige uw vragen beantwoorden. U leert niet alleen van de kennis van de specialist, maar ook van uw collega-ondernemers!

Slimmer digitaal werken 14 december te Roermond
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2340628.aspx)
In deze workshop worden ondernemers gedurende een kort dagdeel geïnspireerd aan de hand van 59 voorbeelden van voor het interactief zakendoen. Er zal worden gekeken naar de manier waarop ICT-middelen meerwaarde kunnen creëren voor klanten en hoe het daardoor de concurrentiepositie kan versterken. Ondernemers gaan naar huis met concrete voorbeelden en een lijst met oplossingen die op hun specifieke situatie van toepassing zijn.

Masterclass Foodservice 20 januari te Eindhoven
(www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2357800.aspx)
Veel ondernemers zien kansen en mogelijkheden binnen foodservice en leveren hun product, veelal lokaal, aan bedrijven binnen dit kanaal. Maar ook foodservice professionaliseert, net als retail, en verlangt een goed doordachte aanpak. Met de Masterclass krijgen ondernemers onder andere inzicht in de belangrijkste kansen en bedreigingen voor hun product binnen de foodservicemarkt en leren zij hoe zij zelf kennis en vaardigheden in het commerciële proces kunnen toepassen.

Het complete workshopaanbod van Syntens is te vinden op: www.syntens.nl/workshops






Ingezonden persbericht