Unique daagt Nederland uit en organiseert de Ambition Challenge


ALMERE, 20101108 -- Unique, de grootste specialist in bemiddeling van officemedewerkers, wil mensen bewegen hun ambities waar te maken en organiseert daarom de Ambition Challenge. De winnaar van deze Challenge zal met behulp van een coach en een bedrag tot ¤ 50.000,-- de ambitie realiseren.

De ambities van Nederland worden in kaart gebracht tijdens de Ambition tour, waarbij Unique van 10 tot 20 november door het land trekt en ambities van deelnemers filmt. Ook kunnen ambities worden ingezonden via de online portal uniquebeweegtje.nl.

"Unique's ambitie is om elkaar dagelijks te inspireren om ambities te realiseren. Wij zien ambitie als de drijvende kracht achter succes op ieder vlak. Met de Ambition Challenge dagen we Nederland uit om ambities met ons te delen. De Challenge biedt deelnemers een mooie kans om deze te realiseren," aldus Jeannine Peek, algemeen directeur Unique.

Van alle inzendingen worden er tien aan de jury, onder leiding van Annemarie van Gaal, voorgelegd. Zij stellen vervolgens de top drie samen. "De top drie zal in ieder geval bestaan uit mensen die weten wat ze willen en enorm gedreven zijn om hun doel ook te bereiken. Ik verheug me nu al op de presentaties", aldus Annemarie van Gaal.

Op 16 december wordt de winnaar van de Ambition Challenge bekendgemaakt. De winnaar zal het komende jaar de ambitie realiseren met behulp van een coach en een bedrag tot ¤ 50.000,--. Voor meer informatie over deze Challenge zie www.uniquebeweegtje.nl. Naast de ingezonden ambities staat op deze online portal alle belangrijke data, de actievoorwaarden en het reisschema van de Ambition tour. Ook kunnen bezoekers hier hun stem uitbrengen en aangegeven welke ambitie zij het liefst gerealiseerd zien.

---------
Over Unique
Unique is, door de fusie met Content, de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff, Executive en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl





Ingezonden persbericht