Mexon Technology kondigt PinkVERIFY 3.1 certificaat aan voor iET ITSM


LEUSDEN, 20101108 -- Mexon Technology kondigt aan dat haar leverancier iET Solutions, een marktleidende softwareproducent op het gebied van IT Service Management en Software Asset Management oplossingen, als eerste en enige leverancier de PinkVERIFY 3.1 status heeft behaald met iET ITSM voor maar liefst 12 ITIL processen via Pink Elephant, de wereldwijde topleverancier op het gebied van ITIL opleidingen, conferenties en diensten.

"De ITSM markt is in toenemende mate competitief en met meer dan 70 leveranciers in deze industrie, dienen software leveranciers zich nog meer te onderscheiden en mede daarom is deze PinkVERIFY(TM) status een van de sterkste manieren om dat aan te tonen voor IET ITSM. PinkVERIFY(TM) van Pink Elephant is het meest volwassen en strikte certificatieprogramma in de wereld. Hun bijzonder ervaren consultants hebben nagenoeg elk tool in de markt beoordeeld en zijn tot de conclusie gekomen dat iET ITSM de eerste en enige tool is dat voldoet aan alle PinkVERIFY(TM) 3.1 criteria voor twaalf ITIL V3 processen."aldus Walter Elliot, President en CEO van iET Solutions."

Volgens Pink Elephant voldoet iET ITSM voor 100% aan de PinkVERIFY(TM) 3.1 beoordelingscriteria voor de volgende ITIL V3 processen:
* Incident Management
* Problem Management
* Change Management
* Service Asset & Configuration Management
* Request Fulfillment
* Knowledge Management
* Service Level Management
* Release & Deployment Management
* Service Portfolio Management
* Service Catalog management
* Event Management
* Availability Management

iET Solutions biedt de meest flexibele en uitgebreide out-of-the-box IT Service Management (ITSM) oplossing van deze industrie en is beschikbaar op locatie of als SaaS. IET ITSM is volledig geïntegreerd, uiterst configureerbaar en schaalbaar en voorziet daardoor in de behoefte van iedere organisatie. Met additionele modules voor ITIL proces analyse en optimalisatie, Smartphone,CTI integratie en software asset management, biedt iET Solutions de meest complete oplossing voor het continu verbeteren van de dienstverlening.

Over Mexon Technology
Mexon Technology - exclusieve distributeur van iET Solutions in de Benelux en Frankrijk en winnaar van de Top Tools Innovation Award - is leidinggevend software leverancier en integrator van IT Service, Asset Management & Proces Management oplossingen in de Benelux en Frankrijk. De dienstverlening omvat onder meer Service Management, Proces Performance Management en Asset Intelligence. Mexon Technology streeft altijd naar een partnerschap met nieuwe en bestaande klanten op basis van betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Inherent hieraan wordt het producten- en dienstenportfolio continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Veel van de momenteel succesvolste ondernemingen kiezen oplossingen van Mexon Technology voor het verminderen van kosten en het verbeteren van klanttevredenheid. Mexon Technology is onderdeel van de Aexis Group.

Mexon Technology