D&S lanceert Real Digital HDMI Dock

SHENZHEN, China--(BUSINESS WIRE)-- 20101108 --

Op Shenzhen gebaseerde D&S;, een licentiehouder van het MFI (Gemaakt voor iPod) programma, heeft deze week een nieuw product gelanceerd – de HDMI dock. Met dit vernieuwende product zal de real digital HD-aansluiting tussen iPhone/iPod en HDTV worden gerealiseerd.

Functioneel diagram voor HDMI Dock (Foto: Business Wire)

Functioneel diagram voor HDMI Dock (Foto: Business Wire)

Eenvoudig in het gebruik

Met uw iPhone/iPod in de HDMI dock kunt u op uw gemak luisteren naar de multimediaprogramma's die in iPhone/iPod op HDTV zijn opgeslagen.

Real Digital Transmissie

Daar de RCA-input de enige terminalverbinding met de HDTV vormt, kunnen de traditionele docks alleen analoge signalen overbrengen, terwijl de door D&S; ontworpen HDMI-docks real digital signalen kunnen overbrengen via HDMI-input, waarbij een real digital HD-verbinding tot stand komt. Bovendien zijn HDMI-docks in staat een maximale oplossing van 720P te bereiken, wat een belangrijke verbetering betekent ten opzichte van de traditionele 480P docks.

Uniek aspect

Vergeleken met de gewone Apple-apparatuur die wit en vierkant is, heeft de zwarte HDMI-dock de vorm van een paddestoel en ziet er daarom creatiever en aantrekkelijker uit.

Over D&S;

Het nationale high-techbedrijf D&S; beschikt over krachtige R&D-capaciteiten; voor het ontwerpen van nieuwe producten. Sinds het in 2008 de licentie van het MFI-programma werd verleend, heeft D&S; meer dan 30 soorten nieuwe producten gelanceerd. In 2010 ontving D&S;, als CM-fabriek van MFI, toestemming om voor klanten alle soorten OEM en ODM-orders uit te voeren.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6501535&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Shenzhen D&S; Industries Ltd.
May Zong, +86-755-8340 1338
Fax: +86-755-8330 1489
Email: sales@dnscable.com

Website: www.dnscable.com