Knoworries demonstreert Het Nieuwe Samenwerken


IT dienstverlener slaat de brug tussen flexibel werken en Social Media

NIEUWEGEIN, 20101108 -- IT dienstverlener Knoworries opent haar deuren voor organisaties en bedrijven die zelf willen ervaren hoe Het Nieuwe Werken werkt. Tijdens de Week van Het Nieuwe Werken (8 t/m 14 november) presenteert en demonstreert Knoworries oplossingen die `altijd en overal (samen) werken' mogelijk maken. Knoworries is, naast onder andere Microsoft, een van de IT bedrijven die deze Week van Het Nieuwe Werken mede mogelijk maakt.

Arjen van Ruiten, directeur van Knoworries: "Het Nieuwe Werken biedt grote voordelen. Tegelijk verandert er veel binnen organisaties als mensen altijd en overal kunnen werken. Hoe ga je hier mee om? Wij hebben hier veel ervaring mee opgedaan en zien social media zoals LinkedIn en Twitter als een belangrijk aanvullend hulpmiddel om op afstand toch met elkaar `verbonden' te blijven."

Knoworries wil organisaties in de regio Utrecht graag de kans bieden zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Zij kunnen zich inschrijven voor een gratis sessie in ons Experience Center in Nieuwegein. Arjen van Ruiten: "Wij leggen uit wat de mogelijkheden zijn en demonstreren de nieuwste Microsoft oplossingen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden die social media bieden als de `lijm' tussen mensen en organisaties."

Om deze combinatie op een aansprekende manier over het voetlicht te brengen, sluit Knoworries deze sessie af met het gezamenlijk kijken van de bioscoopfilm The Social Network, een verhaal over de oprichters van social network site Facebook.

Inschrijven voor deze gratis Experience sessie kan via telefoonnummer 030-266 9999 of per e-mail: HNW@knoworries.nl.


Over Knoworries
Knoworries is opgericht vanuit de visie dat automatisering een bedrijf geen zorgen mag geven. Voor haar klanten verhoogt Knoworries de beschikbaarheid van netwerken en systemen. Dit realiseert het bedrijf door het leveren van proactief netwerkbeheer en persoonlijke gebruikersondersteuning.

Knoworries BV