Vrije Universiteit Amsterdam

Persbericht

oktober 2010

Maandag 8 november 2010

Louis van Gaal in College Tour

Louis van Gaal komt op 8 november naar VUconnected van de Vrije Universiteit Amsterdam voor de TV opname van College Tour. Twan Huys interviewt van Gaal over topsport, selectie, prestatie en leiderschap.

Van Gaal werd meerdere malen landskampioen (met Ajax, FC Barcelona, AZ en FC Bayern), trainde het Nederlands elftal en was technisch directeur van Ajax. Hij zet zich bovendien in voor goede doelen als Spieren voor spieren. Van Gaal heeft een reputatie als het gaat Van Gaal om zijn relatie met de media. Al tijdens zijn eerste periode als trainer bij Ajax windt hij zich op over de vragen van de sportjournalisten: Een beroemd geworden tegenvraag van van Gaal is "Ben ik nou degene die zo slim is of ben jij zo dom?"

VU studenten en andere belangstellenden die zich hebben opgegeven voor het bijwonen van de TV opname hebben ook hun vragen aan van Gaal gepost op vuconnected.nl.

Op facebook.com/vuconnected wordt gestemd op de vragen. De drie beste vragen mogen de vragenstellers zélf aan van Gaal stellen.

De uitzending van College Tour met Louis van Gaal is op 11 november, 21.00 uur, Nederland 3

Waar en wanneer?


Datum: maandag 8 november 2010

Tijd: 12.00 - 14.30 uur


Plaats: Amsterdam | de Boelelaan 1105 |

Toegang: gratis, aanmelden verplicht via vuconnected.nl

Voor meer informatie www.vuconnected.nl

Volg VUconnected ook op
www.twitter.com/vuconnected
www.facebook.com/vuconnected