Ingezonden persbericht


Persinformatie

GEZOCHT: JONGE HELDEN

Haarlem, 5 november 2010 - The Movement organiseert de Jonge Held van Noord-Holland verkiezing 2010. De jongerenbeweging is hiervoor opzoek naar helden tot 23 jaar. Ken jij iemand die heldendaden verricht? Zet hem of haar in het zonlicht met een nominatie voor de verkiezing. Doel van de verkiezing is om aandacht te creëren voor het positieve verhaal van de Noord Hollandse jeugd.

De verkiezing
De nominaties voor de verkiezing kunnen worden ingediend tot vrijdag 12 november. Na deze datum gaan de jongeren van The Movement bepalen welke 10 helden door gaan naar de stemronde en vervolgens bezoek krijgen van het Movement team voor een video verslag. Alle filmpjes komen op de site van The Movement te staan en via een stemsysteem wordt door het publiek de winnaar bepaald. Tijdens een feestelijke huldiging op woensdag 8 december in het Patronaat te Haarlem, wordt de jeugdige held bekent gemaakt. Nominaties kunnen gedaan worden ingediend via www.themovement0910.nl.

The Movement
De jongerenbeweging is opgericht voor en door jongeren met als doel een positief tegengeluid te geven op de negatieve berichtgeving over jongeren in de media. Met een gele Amerikaanse schoolbus rijdt het Movement team Noord-Holland door opzoek naar leuke verhalen over jongeren. Vanuit die gedachte is de Jonge Held van Noord-Holland Verkiezing ontstaan. The Movement roept iedereen op om zijn of haar jonge held te nomineren.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht