Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Every Angle benoemt Fred Hermans als CEO

Gouda, 8 november 2010 - Met ingang van 1 november 2010 is Fred Hermans benoemd als CEO van Every Angle.

Fred Hermans was tot 1 januari 2010 CEO van Qurius NV en de rechtsvoorganger Magnus. "Na ruim 10 jaar actief geweest te zijn als CEO van een middelgroot beursgenoteerd IT-bedrijf, had ik behoefte aan een andere type uitdaging. Every Angle past hierbij."

"Met Every Angle en de sleutelfiguren heb ik al sinds de oprichting in 1997 een band op afstand als mede-aandeelhouder. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een hele mooie reputatie opgebouwd bij zeer aansprekende klanten. Het vernieuwende en veelbelovende product met zijn unieke positionering in Operational Business Intelligence en de prachtige referenties geven het bedrijf zeer veel potentie. Mijn belangrijkste opdracht is het invullen van de internationale ambitie van het bedrijf", aldus de nieuwe CEO van Every Angle.

Over Every Angle
Every Angle is een Nederlands bedrijf dat het gelijknamige softwaresysteem ontwikkelt, gefocust op Perfomance Management. Met wereldwijd een groot aantal implementaties bij gerenommeerde multinationals, laat Every Angle zien dat het een bewezen en succesvol softwaresysteem is met een sterke positie in het SAP landschap.

Met Every Angle is het mogelijk voor SAP eindgebruikers om in enkele seconden flexibel en eenvoudig beslissingsondersteunende analyses te maken - van KPI dashboards tot analyses op het hoogste detailniveau - en die vervolgens eenvoudig om te zetten naar operationele acties om verbeteringen te realiseren. Ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen is Every Angle in enkele dagen geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op: www.everyangle.com.