Ingezonden persbericht


Persbericht - 2010-11-08

Nieuwe website Duurzame Inzetbaarheid is live!

Delft - Op www.duurzaaminjewerk.nl vindt u alle informatie over Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers. Hier krijgt u ideeën, deelt u kennis en ervaringen en wisselt u best practices uit. De website is bedoeld om met uw hulp uit te groeien naar hét kennispunt in Nederland voor Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers. Doe mee via Social Media (Twitter, LinkedIn etc.) en praat mee over de laatste nieuwe ontwikkelingen. Via www.duurzaaminjewerk.nl kunt u ook de nieuwe NEN-praktijkrichtlijn NPR 6070 gratis downloaden.

--- Het hele bericht is te vinden via de volgende link: http://www.nen.nl/web/Normshop/Norm/Nieuwe-website-Duurzame-Inzetbaarheid-is-live.htm

NEN: wat is het en wat doet het?
Goede afspraken over producten en werkwijzen zijn belangrijk. Is veiligheid in het geding, dan zijn ze zelfs van levensbelang. Zoals afspraken over speeltoestellen, woningen, ontruimingsplannen en terrorismebestrijding. In Nederland is NEN het centrum van normalisatie. NEN helpt bedrijven en andere partijen om onderling heldere en toepasbare afspraken te maken. NEN vertegenwoordigt ook Nederlandse bedrijven en partijen om samen met centra in andere landen afspraken te maken op Europees en zelfs mondiaal niveau.