Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Man aangehouden voor winkeldiefstal | |
De politie heeft zondag 7 oktober op de Stationsstraat in Apeldoorn een 50-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. De man had uit een winkel aan de Hofstraat in Apeldoorn parfum weggenomen.


De man werd betrapt door het winkelpersoneel en gaf een deel van de gestolen producten terug, hierbij duwde hij een medewerkster weg. De 50-jarige man liep na de diefstal weg. Het flexteam, politie in burgerkleding, heeft de man later aan de hand van het opgegeven signalement aangehouden. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt.


2010163834

|     |Beekbergen -  Aanrijding                                  |

Zondagavond 7 november heeft op de Arnhemseweg in Beekbergen een ongeval plaatsgevonden tussen een scooterrijdster en een automobiliste. De 17-jarige scooterrijdster uit Apeldoorn liep hierbij onbekend letsel op.


De 81-jarige automobiliste uit Beekbergen sloeg op de Arnhemseweg rechtsaf om een oprit op te rijden. Hierbij zag zij de 17-jarige scooterrijdster over het hoofd en vond er een aanrijding plaats. Een 43-jarig familielid van het meisje reed achter haar aan en was getuige van het ongeval. De man liep hierna boos op de automobiliste af. Een buurtbewoner kwam tussenbeide en kreeg een klap van de man. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het voorval. Tegen de man die een klap uitdeelde volgt vermoedelijk een proces-verbaal.


2010163982


2010163988


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --