Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

vision2music introduceert compleet muziekprogramma

Aarle-Rixtel, November 2010.

vision2music heeft als doel muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom introduceert het bedrijf vanaf medio november 2010 een totaalconcept op het gebied van muziek. Naast de eigen instrumentenlijn v2m biedt vision2music diverse interactieve programma's en workshops gericht op samenspel en het leren bespelen van een instrument.

Een wereld zonder muziek is moeilijk voor te stellen. Muziek brengt iets teweeg: het is emotie, ontroering en ontspanning tegelijkertijd en vooral beleving. "Toch blijkt dat er voor veel mensen nog steeds teveel drempels zijn om zelf muziek te gaan maken", vult initiatiefnemer en eigenaar Dirk Verhoeven aan. "Mensen vinden het te duur of zijn bang dat ze het toch niet meer kunnen leren. vision2music wil al deze vooroordelen doorbreken. Met een eigen instrumentenlijn en met interactieve workshops en programma's die voor iedereen toegankelijk zijn."

Betaalbare instrumenten
Dirk Verhoeven is al vanaf jongs af aan actief in de muziekwereld. Zowel in het verenigingsleven als ook in het onderwijs hoorde hij steeds vaker de klacht dat muziekinstrumenten zo verschrikkelijk duur waren. "Dat heeft me ertoe aangezet om te onderzoeken of het ook anders kon", legt Dirk uit. "En dat kon.", vervolgt hij zijn verhaal. "Omdat we de instrumentenlijn v2m zelf laten produceren en importeren, kunnen we de instrumenten tegen een relatief lage prijs aanbieden. Het verschil met andere aanbieders zit hem vooral in de marketing. Bij ons betaal je niet voor de naamsbekendheid, maar enkel en alleen voor het instrument zelf."

Compleet programma voor diverse doelgroepen
Naast de instrumentenlijn heeft vision2music nog meer in huis. Van interactieve workshops tot programma's gericht op samenspel. "Er is voor elk wat wils", vult Dirk aan. "Zo bieden we naast de lessen en workshops ook muziekeducatie voor het onderwijs en muziekgerichte leiderschapstrainingen en teambuild sessies voor bedrijven. Maar ook kinderopvangorganisaties en ouderenbonden kunnen bij ons terecht. Speciaal voor uiteenlopende muziekgezelschappen schrijven we bovendien arrangementen op maat, afgestemd op het soort gezelschap, de samenstelling en het niveau van de muzikanten. Als we iedereen zeggen, bedoelen we ook echt iedereen. En mochten we iemand vergeten zijn, dan horen we dat natuurlijk graag", sluit Dirk lachend af.

Kijk voor meer informatie op www.vision2music.nl

Noot voor de redactie (