Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hobby & Vrije tijd gegroeid!

Leeuwarden - De beurs Hobby & Vrije tijd die van donderdag 4 t/m zondag 7 november gehouden werd in WTC Expo Leeuwarden was een groot succes. De beurs die groei liet zien qua beursoppervlakte zette deze groei voort in het aantal bezoekers. Met 13.631 bezoekers is dit een stijging van ruim 5% ten opzichte van vorig jaar (12.793).

Dat Hobby & Vrije tijd een beurs is voor iedereen bleek afgelopen editie wederom. Jong en oud kwam naar de beurs voor een zeer gevarieerd aanbod hobby's en vrijetijdsbestedingen. Op de speciale workshoppleinen kon bezoeker onder andere aanschuiven bij een workshop decopatch of zeepketting maken en kinderen konden meedoen aan een kleurwedstrijd en een lampion maken. Op het kinderplein waren optredens van Jeugdcircus Saranti en entertainmentgroep Plzier. Het Lego Team had groot uitgepakt en de demonstraties waren buitengewoon spectaculair. Het sportspektakel dat dit jaar als nieuw item aan de beurs was toegevoegd trok veel bekijks en had op de zondag als speciale afsluiter de wedstrijd voor Sterkste man van Friesland onder leiding van Wout Zijlstra. Jan Wagenaar werd voor de 4e keer op rij sterkste man van Friesland en evenaart hiermee het record van voormalig kampioen Wout Zijlstra. Pasveerkorps Leeuwarden was voor het eerst aanwezig en zorgde voor de nodige muzikale omlijsting.

Met groot en geĂŻnteresseerd publiek en tevreden exposanten, waar een groot aantal al van heeft aangegeven volgend jaar groter en spectaculairder uit te willen pakken, kijkt de organisatie dan ook terug op een geslaagd beurs Hobby & Vrije tijd 2010.

Hobby & Vrije tijd viert volgend jaar haar 30e editie en de organisatie heeft grootse plannen met deze jubileumeditie. Op korte termijn wordt de nieuwe datum bekend gemaakt.



Ingezonden persbericht