Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 8 november 2010

Indiaas topsieraad op benefietveiling in Blaricum

Lady Indira jewellery, het nieuwe sieradenmerk in Nederland, heeft één van haar topstukken ter beschikking gesteld van het benefietfeest van THE RED SUN in Blaricum op zondagavond 7 november. De avond heeft in totaal ¤ 518.000,- opgebracht. De opbrengst gaat naar de projecten van Stop Kindermisbruik in India waar de juwelen van Lady Indira vandaan komen. Bekende Nederlanders zoals Yolanthe Sneijder Cabau, Wesley Sneijder, Froukje de Both, Rene en Natascha Froger en Mari van de Ven bevonden zich onder de aanwezigen. Lady Indira wordt gedragen door bekende Bollywood en Hollywood sterrren zoals Sandra Bullock.

Over Lady Indira jewellery
Lady Indira jewellery brengt sinds zomer 2010 zeer talentvolle sieradenontwerpers van Azië naar Europa. Lady Indira wil hét toonaangevende Nederlandse sieradenmerk zijn met kwaliteitssieraden uit Azië. Het merk beoogt een eerlijke handel in deze sieradenmarkt en geeft de ontwerpers de erkenning en waardering die zij verdienen. Lady Indira werkt alleen met ontwerpers die sieraden van hoogwaardige kwaliteit maken en bij wie vakmanschap voorop staat. Dit zijn getalenteerde, toonaangevende en vaak conceptuele sieradenontwerpers uit Azië, die ook in Bollywood en Hollywood naam en faam hebben.

Over de Indiaase ontwerpers
Lady Indira heeft een neus voor Aziatische topontwerpers met internationale potentie: zij is gevraagd te exposeren op diverse beurzen. Ontwerper Vijay Sandeep van Golecha heeft veel indruk gemaakt op de internationale sieradenshow in Mumbai en is zeer populair in Bollywood(films). Amrapali staat sinds 1978 synoniem voor kwaliteitssieraden uit India. Amrapali is het enige Indiase sieradenmerk dat te zien was op modeshows in Milaan en New York.

Fotobijschriften:
Sadumsho van collectie Mudra van Golecha
Pearl necklace chain van Malaga

-Einde persbericht-

Noot voor de redactie