Politie Amsterdam-Amstelland

Foto verdachte steekincident Reguliersbreestraat De politie is op zoek naar de verdachte van het steekincident dat zondagmiddag 31 oktober plaatsvond in de Reguliersbreestraat in het centrum van Amsterdam. Er is een foto van hem vrijgegeven, die staat op www.depolitiezoekt.nl

Ruzie in gokhal
Rond kwart voor vier 's middags kregen een groepje Aziatische mannen ruzie met elkaar in een gokhal die, eenmaal op straat, uitmondde in een steekincident waarbij twee mannen van 28 en 38 jaar zwaargewond raakten.

In coma
Het 28-jarige slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en direct daarna in hechtenis genomen vanwege zijn betrokkenheid bij deze zaak. Het andere slachtoffer ligt nog altijd in coma, maar verkeert niet meer in levensgevaar. Na het steekincident is een van de mannen te voet gevlucht. De politie houdt er rekening mee dat deze verdachte zelf ook gewond is geraakt.

Foto op depoltiezoekt.nl
Een foto van de verdachte is geplaatst op de opsporingssite www.depolitiezoekt.nl. De politie is dringend op zoek naar de identiteit en verblijfplaats van deze verdachte. Het rechercheteam dat onderzoek doet in deze zaak is telefonisch te bereiken via 020- 559 2100 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800- 7000.

Opsporingsberichten op tv
AT-5, SBS-6 (Hart van Nederland) en RTV-NH besteden maandagavond aandacht aan de zaak in speciale opsporingsberichten.

» Herkent u de man op de foto?


____________________