Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
09-11-2010
Workshop Kansrijk Ondernemen in de groothandel

Het Nederlands Verbond van de Groothandel viert haar 60-jarig bestaan. In dit kader organiseert de NVG voor alle ondernemers in de groothandel een workshop waarin men de deelnemers op praktische wijze wegwijs maakt in het subsidie- en regeldoolhof.

Kansrijk Ondernemen in de groothandel betekent dat u antwoord krijgt op de meest prangende vragen van dit moment: Hoe financiert u uw ambities, innovaties en nieuwe ideeën? Waar zijn de openingen voor zaken waar u nog meer tegenaan loopt? Hoe kunt u vandaag de dag gebruik maken van regelingen om de dag van morgen met vertrouwen tegemoet te zien?

In de workshop Kansrijk Ondernemen krijgt u de kant-en-klare subsidies en regelingen aangereikt van niemand minder dan topondernemer en "serial entrepreneur" Arko van Brakel. Arko geeft u en uw collega-ondernemers praktische handreikingen en tips, zodat u kansrijker kunt ondernemen!

Daarnaast biedt deze workshop u een ronde tafelsessie op uw interessegebied met collega-ondernemers o.l.v. een expert én een zeer krachtig netwerk.
Thema's zijn innovatie en duurzaamheid, groei, financiering, internationaal ondernemen, regeldruk, aanbesteding en arbeidsmarkt.

Het programma voor die dag is als volgt:

12.30 - 13.30 uur Ontvangst (met broodjeslunch) 13.30 - 16.00 uur Workshop Kansrijk Ondernemen

Meer informatie over de workshop is te vinden op www.ikwilkansrijkondernemen.nl/home.htm.
Deelname aan de workshop is geheel gratis!

U wordt ook van harte uitgenodigd om het openbare gedeelte van de algemene ledenvergadering van het NVG bij te wonen. Deze vangt aan om 16.30 uur en wordt afgesloten met een borrel (einde 18.30 uur).

Aanmelden kan via http://www.ikwilkansrijkondernemen.nl/kohaaglanden.