Gemiva-SVG Groep


Informatieavond woon-werklocatie in boerderij Oud Ade

In een boerderij in Oud Ade, grenzend aan de wijk Leyhof in Leiderdorp, komt in 2011 een woon- en werklocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Gemiva-SVG Groep gaat deze zorgboerderij exploiteren. Dinsdagavond 9 november vanaf 19.30 uur staan de deuren van de boerderij aan de Leidseweg 23 open om geĂŻnteresseerden meer uitleg te geven over de verbouwing en de toekomstige bewoners.

Informatieavonden
"In het voorjaar zijn er ook informatieavonden geweest voor omwonenden uit Oud Ade en Leiderdorp", vertelt Rob Vermeulen, clustermanager van de Gemiva-SVG Groep. "Tijdens deze avonden hebben wij een documentaire vertoond waarin enkele jongeren met een lichte verstandelijke gehandicap worden geportretteerd. Hierna konden omwonenden vragen stellen. Er is toen ook afgesproken in het najaar een vervolgavond te organiseren op de locatie zelf."

Rondleiding en documentaire
"Tijdens de avond kunnen bezoekers een kijkje nemen in de toekomstige woon- en werklocatie. Aan de hand van panelen schetsen we een beeld van hoe de boerderij er in de toekomst uit gaat zien. Natuurlijk is er ook weer de gelegenheid tot het stellen van vragen. Later op de avond wordt de al eerder vertoonde documentaire nogmaals vertoond, voor bezoekers die de vorige avonden hebben gemist."

Aanmelden
Omdat de ruimte beperkt is, wordt het op prijs gesteld als bezoekers zich van tevoren aanmelden. Aanmelden kan per e-mailadres info@handy-livin.com of telefonisch via telefoonnummer 088-7775555.