CNV Vakmensen


Veilig en Gezond Werken opgefrist

09 november 2010
De website Veilig en Gezond Werken van CNV Vakmensen heeft een opfrisbeurt gehad. De site is nog steeds hét aanspreekpunt voor werknemers, kaderleden en OR'en op het gebied van veilig en gezond werken. Met de website wil CNV Vakmensen werknemers bedienen op actuele en voor hen belangrijke onderwerpen.

Naast nieuws en allerhande informatie over veilig werken, gezond werken en wet- en regelgeving, staat er nu ook een `arbowizard' op de site. Daarmee kunnen bezoekers gemakkelijk de arbocatalogus vinden die ze zoeken. Via het onderdeel `Branchewizard' kom je via een keuze voor je eigen branche en bedrijfstak uit bij de juiste arbocatalogus. Via het onderdeel `Risicowizard' kun je voor elk risico zien, in welke catalogi deze behandeld wordt. Zo kan iedereen makkelijk arbocatalogi met elkaar vergelijken op basis van dezelfde risico's.

Tevens staan er actuele dossiers op de website, zoals `CNV en Arbo', evenals het dossier `Veilig Onderhoud', naar aanleiding van de gelijknamige Europese campagne. Ten slotte staan er handige links op naar allerlei andere sites die veilig en gezond werken als onderwerp hebben.

Website van Veilig en Gezond Werken: www.veiligengezondwerken.nl