Saxion
BR>

di 09 november 2010

Saxion genomineerd voor beste jaarverslag

Saxion is een van de genomineerden van de Deloitte F.G. Kordes Trofee 2010 in de categorie onderwijs. Op 9 december aanstaande worden de categoriewinnaars en de overal winnaar bekendgemaakt.

Saxion is trots dat ze tot de genomineerden behoort. Bestuursvoorzitter Boomkamp: "Deze nominatie is een erkenning voor onze inspanningen om tot een zo transparant mogelijke jaarverslaggeving te komen. Deelname houdt ons scherp en levert een goede bijdrage aan de kwaliteit van publieke verantwoording van het onderwijs".

Over de Deloitte F.G. Kordes-Trofee
Deze trofee is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het beste jaarverslag in de publieke sector. Publieke organisaties vanuit het lokaal bestuur, overheid, woningcorporaties, onderwijs en zorg kunnen zich inschrijven voor de verkiezing.

De prijs kent inmiddels een lange traditie. Al sinds 1995 wordt de prijs toegekend. Tot de winnaars uit het verleden behoren organisaties als Autoriteit Financiële Markten, de Belastingdienst, de Informatie Beheer Groep, de gemeente Den Haag en het Kadaster.

Meer weten over Deloitte en de prijs >>


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rob Admiraal, directeur van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053 - 487 1625.

____________________ Zoek