Gemeente Barneveld


Expositie Trees van den Berk en Adri de Bruijn

Dreams to remenber

Donderdag 4 november heeft wethouder Van Daalen in het Hulpverleningscentrum aan de Nijkerkerweg 119 in Barneveld een nieuwe expositie geopend. Tot en met 21 januari 2011 exposeren Trees van den Berk en Adri de Bruijn uit Ede (beiden lid van Kunstenaarscollectief Ede en Omgeving) hun werk op de eerste verdieping van het HVC. De expositie is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.30 uur te bezichtigen. De expositieruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

Schelpen Het werk van Trees van den Berk omvat zowel realistische als abstracte schilderijen, gemaakt met acryl- en olieverf, soms gemengd met zand. De inspiratie van Trees van den Berk komt uit de dagelijkse beelden die vaak prachtige kleurcombinaties tonen. Hierbij komen uiteenlopende thema's aan bod en wordt emotie vertaald in beeld.

De getoonde werken van Adri de Bruijn betreffen portretten van Oosterse vrouwen. Hiervoor heeft Adri inspiratie opgedaan tijdens zijn reizen door diverse Oosterse landen. De modellen zijn veelal in zichzelf gekeerd afgebeeld, op zoek naar vrede en harmonie met de wereld om ons heen. Het terracotta leger in China vormt ook een onuitputtelijke bron van inspiratie voor veel schilderijen van Adri de Bruijn.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl