Politie Gelderland-Midden

Gewonde jongen aangetroffen, politie doet onderzoek
Publicatiedatum: 9-11-2010 11:32:47

NIJKERK - De politie in Nijkerk doet nader onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een ernstig gewonde jongen, een negentienjarige inwoner van Utrecht. De Utrechter werd in de vroege ochtenduren van zondag 7 november gevonden op de Frieswijkstraat. Onbekend is hoe het slachtoffer aan zijn verwondingen is gekomen maar de politie sluit een misdrijf niet uit.

Een voorbijganger trof de Utrechter rond kwart voor zes aan op de Frieswijkstraat in Nijkerk, vlakbij het uitvaartcentrum en waarschuwde de politie. Het slachtoffer bleek een bebloed gezicht te hebben maar was niet in staat te vertellen hoe hij de verwondingen had opgelopen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar uiteindelijk werd vastgesteld dat hij onder meer een gebroken jukbeen en oogkas had opgelopen en bleek zijn kaak ontzet.

Misdrijf in het spel
Inmiddels is bij de politie bekend dat het slachtoffer afgelopen zaterdagavond 6 november een feest heeft bezocht in Nijkerk en dat hij na afloop naar huis wilde gaan. Wat er sindsdien is gebeurd is niet bekend. Spullen van het slachtoffer zijn gedeeltelijk teruggevonden op de Prof. Eijkmansstraat. De politie sluit niet uit dat er een misdrijf in het spel is en roept eventuele getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (124910)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---