Gemeente Urk

Zwembad 't Bun kan zwembad van het jaar worden

Zwembad 't Bun is genomineerd voor de titel âZwembad van het Jaar 2010â. Om deze prestigieuze titel te winnen, moeten zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op zwembad 't Bun via www.zwembadvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maakt u direct kans op een all inclusive reis voor 2 personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

Het leuke van de verkiezing is dat kleine of verouderde zwembaden net zoveel kans maken als grote of nieuwe zwembaden. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel âZwembad van het Jaarâ. Het winnende zwembad wint onder meer âHet Gouden Startblokâ en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.

Er kan tot en met 8 december via www.zwembadvanhetjaar.nl op zwembad 't Bun worden gestemd. Op 17 december worden het winnende zwembad en de winnaar van de reis bekend gemaakt. De verkiezing van âZwembad van het Jaarâ is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON, KNZB, Buurtlink.nl en Vote Company. Meer informatie is te vinden op www.zwembadvanhetjaar.nl.

Â