Gemeente Best

Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Hagelaarweg 25

03-11-2010

Burgemeester en wethouders van Best maken bekend dat inspraak wordt geboden op het voorontwerpbestemmingsplan Hagelaarweg 25.

Voorontwerpbestemmingsplan
De gemeente Best is, in het kader van de ontwikkeling van Dijkstraten, voornemens Hagelaarweg 25 geschikt te maken voor de agrarische tak van loon- en grondverzetbedrijf Raaijmakers. Door verplaatsing van dit bedrijfsonderdeel van de Veldweg naar de Hagelaarweg kan het woongebied Dijkstraten optimaal ontwikkeld worden. Met het voorontwerpbestemmingsplan `Hagelaarweg 25' wordt de procedure opgestart voor het planologisch geschikt maken van deze locatie voor het agrarisch loonwerkbedrijf.

Inspraak
Het voorontwerpbestemmingsplan kan vanaf woensdag 3 november 2010 tot en met dinsdag 14 december tijdens openingstijden worden ingezien bij de balie van de afdeling Uitvoering, Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best.

Informatiebijeenkomst
Indien u nog vragen hebt over dit bestemmingsplan, bent u van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op maandag 15 november 2010 van 19.30 uur tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

U vindt het voorontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende bijlagen en informatie over inzage en inspraak via onderstaande link:



---