Persbericht

9 november, 2010

Riverbed benoemt Randy Shirman tot vicepresident channel en sales wereldwijd Sales- en channel-expert aangesteld om het channel-programma bij Riverbed te leiden

Riverbed, de IT performance company, heeft onlangs Randy Shirman aangesteld als vicepresident channel en sales wereldwijd. In zijn nieuwe rol leidt Shirman de wereldwijde channel- en sales-strategie van het bedrijf. Hierbij richt hij zich met name op het sterke momentum dat Riverbed heeft opgebouwd binnen haar channel community-portfolio. Shirman is verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de partnerecosystemen binnen het channel-programma van Riverbed, door klanten de juiste oplossingen te bieden en aan de juiste partners te koppelen. Hierdoor halen klanten maximaal voordeel uit de oplossingen van Riverbed.

Eén van de belangrijkste initiatieven van Shirman is de uitbreiding van de omzet van partners door gebruik te maken van de uitbreidingsstrategieën van WAN-optimalisatie. Daarnaast zet hij zich in op snelgroeiende marktsegmenten zoals cloud computing, disaster recovery en virtualisatie. Shirman gaat zich ook richten op het uitbouwen van sterke partnerships met grote nationale en wereldwijde partners in het Riverbed Partner Network (RPN), om de relatie met multinationale eindgebruikers verder te versterken.

"Dit is een spannende periode voor Riverbed, omdat we grote cloud-initiatieven opzetten en bezig zijn met de uitbreiding naar multinationals", zegt Shirman. "Samenwerken met partners die tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten - zowel lokaal als wereldwijd - en expertise hebben op het gebied van verschillende oplossingen, is erg belangrijk als we naar de toekomst kijken."

(234 woorden)

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op: http://www.riverbed.com/us/company/news/press_releases/2010/press_102610.php

BERICHT VOOR DE REDACTIE