Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Travel Doctor start eigen forum voor reizigersadvies

Nijmegen, 9 november 2010 - Eenieder die meer informatie over gezondheid en reizen zoekt, kan vanaf nu terecht op het forum van Travel Doctor. Via dit nieuwe forum krijgt de reiziger advies over medische omstandigheden in het buitenland en over de nodige vaccinaties.

Het Travel Doctor forum wordt mede mogelijk gemaakt door het sociale reisnetwerk Wereldwijzer Reisforums. Hierdoor zijn onderwerpen op het Travel Doctor forum ook direct toegankelijk en vindbaar voor de meer dan 200.000 maandelijkse bezoekers van Wereldwijzer. Onderwerpen op het Travel Doctor forum worden automatisch gelinkt met relevante onderwerpen op Wereldwijzer. Daarnaast worden de Travel Doctor onderwerpen opgenomen bij de zoekresultaten op Wereldwijzer.

Over Travel Doctor
Travel Doctor is een landelijke organisatie van huisartsen gespecialiseerd in reizigersadvisering en -vaccinaties met momenteel 33 vestigingen. Alle Travel Doctor vestigingen zijn gecertificeerd en worden regelmatig nageschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat je gezond op reis gaat en gezond weer terug komt met het juiste advies en bijbehorende vaccinaties voor jouw bestemming(en).

Over Wereldwijzer Reisforums
Wereldwijzer Reisforums is een sociaal netwerk voor reizigers, opgericht in september 2000. Wereldwijzer is toegankelijk via de website, www.wereldwijzer.nl, de Wereldwijzer iPhone app en via de Wereldwijzer Androïd app. De website wordt maandelijks bezocht door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich geregistreerd als lid bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 60 landen, thema's en wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, reisfoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,