Sinterklaasviering buitenshuis steeds populairder


Pakjesavond met familie in bungalowpark erg in trek

ROGGEL, 20101109 -- De Sinterklaasviering wijkt steeds vaker uit van huiskamer naar bungalowpark, zo blijkt uit gegevens van vergelijkingswebsite Bungalowparkoverzicht.nl. Het is al jaren mogelijk om Sinterklaas te vieren in diverse bungalowparken, maar de speciale Sinterklaasarrangementen waren nooit eerder zo populair als nu.

Sinterklaas is nog niet eens in Nederland gearriveerd, maar veel mensen maken al plannen voor pakjesavond. "Het buitenshuis vieren van Sinterklaas wordt bijna ieder jaar populairder, maar dit jaar zien we een flinke toename in het aantal boekingen", aldus Jozet Tomassen van Bungalowparkoverzicht.nl. "In een bungalowpark kan Sinterklaas gemakkelijk met de gehele familie gevierd worden, en steeds meer bungalowparken organiseren speciale Sinterklaasactiviteiten."

Een andere reden voor de toename in vraag is de gunstige dag waarop Sinterklaas dit jaar valt, namelijk op zondag. Dat het vaak om een gezinsaangelegenheid gaat, wordt aangetoond door de boekingen. "We zien veel boekingen van grote bungalows, of van meerdere bungalows tegelijk", zegt Tomassen, "Een groepsgrootte van 12 tot 20 personen lijkt meer regel dan uitzondering".

Over Bungalowparkoverzicht.nl
Al sinds 2006 is http://www.bungalowparkoverzicht.nl de grootste bungalowparkvergelijkingswebsite van Nederland. De site biedt informatie over vele honderden bungalowparken in West-Europa.