Sjoez.nl van start met online adverteren via M4N-netwerk


AMSTERDAM, 20101109 -- Sjoez.nl, online retailer van tassen en dames- en herenschoenen, is in Nederland per direct gestart met een affiliate marketing programma. De gekozen netwerkpartner is M4N uit Amsterdam, het eerste affiliate marketing netwerk in Nederland (opgericht in 1999) en tot vier maal opeenvolgend genoteerd in de top 25 van de Deloitte Fast 50.

Met inzet van het M4N affiliate marketing netwerk verwacht Sjoez.nl op korte termijn een breed en kwalitatief online bereik bij de relevante consumentendoelgroepen te realiseren.

"Zoals bij de introductie bekendgemaakt wil Sjoez.nl zo snel mogelijk de positie van marktleider bereiken. De keuze voor samenwerking met een prominente en snel groeiende partij als M4N, met 15 miljoen clicks per maand en die met haar omzet bijna 350 miljoen Euro aan consumentenbestedingen in onder andere fashion en schoenen vertegenwoordigt, past volledig in onze ambitieuze marktbenadering en strategie", aldus Frans van Belle, één van de initiatiefnemers en investeerders van Sjoez.nl.

"Sjoez.nl is begin oktober in Nederland geïntroduceerd. Heel belangrijk in het segment online schoenmode is de aanwezigheid in en locale kennis van de markt, assortimentselectie en first class dienstverlening. Dat is bij Sjoez.nl professioneel ingevuld. Het is een ervaren en gedreven marktpartij die alles in zich heeft om snel de positie van marktleider in te vullen. Voor onze affiliates is een goed programma met aantrekkelijke condities samengesteld. In samenwerking met onze publishers hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Sjoez.nl in Nederland", aldus Thomas Joosten, algemeen directeur M4N.

Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de webwinkel (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster/publisher) betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die hij genereert via zijn/haar website(s), nieuwsbrieven of zoekmachine campagne. De Sjoez-affiliatecampagne bestaat uit intensieve communicatie via social media kanalen en aantrekkelijke vergoedingen voor affiliates.

Sjoez.nl