Profijt Meubel opent 27e vestiging


ETTEN-LEUR, 20101109 -- Profijt Meubel opent komend weekend de 27e vestiging in Wijchen. De woonformule staat bekend om haar mooie en betaalbare meubelen, waarbij de laagste prijs is gegarandeerd. Franchisenemer van de nieuwe vestiging in Wijchen is Frans Oosterbaan. In Wijchen beter bekend als eigenaar van Oosterbaan-Living.

Frans Oosterbaan is ervan overtuigd met Profijt Meubel de juiste formule te hebben voor het meubelaanbod in het low-budget meeneemsegment.
De presentatie van de meubels zijn sfeervol en eigentijds, de prijs/kwaliteit goed en de snelle levertijden zijn onderscheidend. Ook het omzetsucces dat Profijt Meubel blijft realiseren, zeker gezien de huidige malaise in de woonbranche, heeft er toe bijgedragen dat Wijchen zich mag verheugen met de opening van de nieuwe vestiging van Profijt Meubel.


Over Profijt Meubel:
Profijt Meubel biedt al ruim 15 jaar met 27 vestigingen in Nederland, mooier wonen voor minder geld! Profijt Meubel kenmerkt zich door een 'Laagste Prijsgarantie' en een snelle levertijd, met binnen 4 weken de gekozen
meubelen in huis. Ook is een groot deel van het assortiment direct leverbaar.
Profijt Meubel importeert zelf een groot deel van haar collectie waardoor exclusieve modellen tegen zeer lage prijzen kunnen worden aangeboden mét
CBW-garantie.
Profijt Meubel Nederland B.V. is een franchiseorganisatie en onderdeel van de Internationale Meubel Groep gevestigd te Etten-Leur.

Profijt Meubel Nederland





Ingezonden persbericht