Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 08-11-2010

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 9 NOVEMBER

Dinsdag 2 november wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.50 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Amsterdam: Overval Zeeman
Op woensdag 14 juli overvallen drie gewapende mannen een Zeeman filiaal in de Amsterdamse wijk Nieuw-Sloten. Twee van de drie staan op bewakingsbeelden.

Driebergen: Brandstichting
In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 oktober, rond 02.45 uur, komt er een melding binnen bij de Regionale Meldkamer: een pand van het KLPD aan de Faunalaan in Driebergen staat in brand.

Spijkenisse: Grote brand winkelcentrum
Op zondag 5 oktober 2008 werd een winkelcentrum in Spijkenisse in brand gestoken. Recentelijk kwam er bij de politie nieuwe informatie binnen over de mogelijke betrokkenen. Daarom is de zaak heropend.

Dorst: Overval op woning
Maandagmorgen 30 augustus wordt een gezin in Dorst in Brabant overvallen door twee gewapende mannen. De mannen vragen naar "het spul"....

Opsporing Verzocht, dinsdag 9 november om 21.50 uur bij de AVRO op Nederland 1. Op woensdag 10 november wordt het programma nogmaals uitgezonden om 11.10 uur op Nederland 2.