Gemeente De Wolden

Persbericht





Zuidwolde, 9 november 2010




Prachtig wonen in de Perenhof in Ruinerwold
De gemeente De Wolden geeft drie kavels uit

Aan de oostzijde van Ruinerwold, in de wijk Perenhof, geeft de gemeente De Wolden de drie laatste kavels uit. De Perenhof is een ruim opgezette woonwijk aan de rand van het dorp. De drie kavels bieden ruimte voor het bouwen van een vrijstaande woning. De koper bepaalt zelf welk huis hij of zij bouwt. Wel moet het ontwerp passen binnen de geldende regelgeving. Woensdag 17 november start de inschrijving voor de kavels.

Wethouder Jan ten Kate: "Ruinerwold is een actief dorp. Er is van alles te beleven. Bijvoorbeeld de jaarlijkse oldtimerdag en het Kerstrondje. De prachtige landelijke omgeving biedt rust en ruimte. De wijk Perenhof grenst aan de Dr. Larijweg met haar landelijk bekende perenbomen. Het dorp heeft veel voorzieningen, zo is er pas een nieuwe brede school geopend. De bereikbaarheid van Ruinerwold aan de N375, A32 en A28 is optimaal. Ruinerwold heeft een prettige en veilige leefomgeving te bieden."

Interesse?
Belangstellenden voor één van de drie bouwkavels kunnen een informatiebrochure opvragen of afhalen in het gemeentehuis Zuidwolde. Door het invullen van het, in de brochure opgenomen, inschrijfformulier kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de loting.

Meer informatie of inschrijven voor een kavel? Neem contact op met de gemeente, telefoonnummer 14 0528. De inschrijving staat open tot 17 december 2010, 12.00 uur.




Gemeente De Wolden