Ingezonden persbericht


Persbericht
november 2010

Attractie- & Vakantiepark Slagharen deze winter geopend

Slagharen dit jaar voor het eerst ook in de winter geopend met een wintersportevenement voor groepen en zakelijke partijen

In samenwerking met IJskoud Concepts & Events lanceert Attractie- & Vakantiepark Slagharen een evenementconcept waarmee ze tussen november 2010 en maart 2011 voor het eerst ook in de wintermaanden is geopend. Groepen en zakelijke partijen kunnen zich aanmelden voor een complete wintersportbeleving.

IJskoud Slagharen
Het attractiepark wordt, onder de noemer 'IJskoud Slagharen', tot in het kleinste detail omgetoverd tot twee wintersportdorpen met alle ingrediënten om de bezoekers in heuse wintersportsferen te brengen. Er zijn onder andere skiliften, bierstuben, vuurplaatsen, langlaufloipes, vallende sneeuw en de onvervalste winterspelen.

In de verschillende Lodges wordt gegeten en gezongen en natuurlijk is er vermaak met artiesten en muziek. Buiten doet alles denken aan een romantisch wintersportdorp met mooi verlichte pleinen; knusse Tiroler straten en open vuren.

Winterspelen
Voor het echte wintersportgevoel vermaken de gasten zich tussen het eten en het feesten buiten in het wintersportdorp met de winterspelen als Snowball Run, IJsbeer Fighting, Wakvissen, Tiroler Koemelken, Gletsjer Klauteren en een Langlaufparcours van honderden meters lang.

Miracle of Lights Parade en feesten
Een feeërieke parade van prachtige verlichte personages en voertuigen sluit het buitenprogramma af. In het volgende wintersportdorp waar de gasten met de skitrein en stoeltjeslift naar worden vervoerd, starten de feesten in de Nachtclub, de Bierstube en in de Apres Ski Hutte.

In de maand december staat het wintersportconcept 'IJskoud Slagharen' in het teken van de Kerst. Men kan in de gehele periode - van november tot maart - ook overnachten in de sfeervolle Thema Lodges in het park.

Voor meer informatie en of aanmeldingen gaat u naar: www.winter-wonderland.nl/slagharen

Noot voor redacties,