Oranjewoud


Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud 25 jaar in Almere - Oranjewoud adopteert deel Homeruspark

Almere, 9 november 2010 - Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud adopteert een deel van het Homeruspark in Almere Poort. Burgemeester Annemarie Jorritsma ontving dit cadeau afgelopen dinsdag uit handen van directeur Menno Smits. De gift staat in het kader van het 25ste vestigingsjaar van Oranjewoud in Almere.

Het uit Friesland afkomstige advies- en ingenieursbureau startte in 1985 een kantoor aan de Wisselweg in Almere. Net als de stad zelf, maakte Oranjewoud een stormachtige groei door. Vijf jaar geleden verhuisde het bureau naar een nieuw kantorencomplex aan de Monitorweg. Hier werken inmiddels zo'n 400 adviseurs en ingenieurs.

'Annemarie Jorritsma-bank'
Vandaag vierde het personeel dit jubileum. Hierbij werd niet alleen teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken. Om de relatie tussen Oranjewoud en Almere toen, nu en later te bekrachtigen, maakte het bureau bekend dat het een deel van het nog aan te leggen Homeruspark in Almere Poort adopteert. Het bureau gaat deze plek inrichten met bomen en een heuse 'Annemarie Jorritsma-bank'.