Avondrit Autoclub Boxmeer 9 november 2010


Vrijdag 9 november: Avondrit met verrassingen ASC Boxmeer

BOXMEER, 20101016 -- De trouwe rijders bij ASC Boxmeer weten het inmiddels: in November is er altijd een avondrit en je hebt vooraf geen idee op welke wijze de organisatoren het nu weer bedacht hebben. Start en finish in de omgeving van Boxmeer. Om 19.45 uur start de briefing, vanaf 20.00 uur kun je gaan rijden. Je rijdt tot 22.00 uur; 22.15 uur is de uitslag en je hoeft daarna zeker niet naar huis. Met andere woorden: auto en autoplezier gegarandeerd.

Nico Dille en Ad de Ponti tekenen ook dit jaar weer voor de verrassing. Het gaat dan niet alleen om kaartlezen, maar ook om nadenken, keuzes maken en de samenwerking tussen de chauffeur en zijn navigator. Is het moeilijk? Nee: juist omdat niemand zich kan voorbereiden heeft de beginner net zoveel kansen als de meer gevorderde rittenrijder! Start en finish in de omgeving van Boxmeer.
Om 19.45 uur start de briefing, vanaf 20.00 uur kun je gaan rijden. Elke automobilist kan met zijn vervoermiddel deelnemen: zowel een klassieke MG-A als een dikke Hummer zullen met plezier de opdrachten voor hun rekening nemen. Je rijdt tot 22.00 uur; 22.15 uur is de uitslag en je hoeft daarna zeker niet naar huis. Met andere woorden: auto en autoplezier gegarandeerd!

Nadere informatie en opgave via www.ascboxmeer.nl





ingezonden persbericht