Gemeente Beek


10 november 2010: Vrijwilligersavond

Na twee succesvolle edities organiseert de gemeente Beek dit jaar opnieuw een feestelijke vrijwilligersavond. Deze avond is een blijk van erkenning en waardering voor het werk dat ieder jaar door vele vrijwilligers wordt verricht voor de gemeenschap in Beek. Deze avond is bedoeld voor iedereen die zich binnen een vereniging, club of andere organisatie als vrijwilliger inzet voor de gemeenschap in de gemeente Beek.

De vrijwilligersavond vindt plaats op woensdagavond 10 november 2010. Ook dit jaar zal het een gevarieerde avond worden in het Asta Cultuurcentrum, onder het genot van een hapje en een drankje. Het accent ligt op amusement en gezellig samenzijn.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 24 oktober a.s. Let op: de aanmelding dient te gebeuren door de vereniging of instelling. Alle verenigingen en instellingen in Beek waar vrijwilligers actief zijn, hebben een uitnodiging met inschrijfformulier ontvangen. Vraag aan de secretaris of de contactpersoon binnen uw instelling of hij voor uw aanmelding kan zorgen. Neem bij vragen contact op met de gemeente Beek: tel. 046 â 43 89 222 of stuur een mail naar
info@gemeentebeek.nl o.v.v. âvrijwilligersavondâ.

Graag tot ziens op 10 november!