KRO

KRO Puberruil Z@pp: Modieuze Fleur uit Oisterwijk ruilt met stoere Naomi uit Dongen

Uitzenddatum: 10/11/2010

In KRO Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi.

Vrolijk `Oililymeisje' Fleur van 12 woont met haar ouders in pittoresk Oisterwijk. Fleur heeft geen broertjes of zusjes. Het gezin woont in een prachtig vrijstaand huis en Fleur wordt behoorlijk in de watten gelegd door haar ouders. Desondanks mist ze soms de gezelligheid van een broertje of zusje, maar dit compenseert ze met haar vele vriendinnen. Hiermee houdt ze eindeloze beautyavondjes. Fleur is een echtmodepopje: geregeld gaat ze met moeder of vriendinnen de stad in om te winkelen en een terrasje te pakken. Uiterlijk is erg belangrijk voor deze spontane blonde krullenbol en van bloemetjes en vrolijke kleurtjes wordt ze blij. Dansen is haar grote passie, maar niet haar toekomstdroom. Fleur is vastberaden later, net als haar vader, geld te verdienen met het verkopen van huizen.

Naomi is een intelligente no-nonsense meid van 12 jaar oud. Ze woont met haar zusjes en ouders in een eenvoudig rijtjeshuis in het Brabantse dorpje Dongen. Naomi is erg op haar familie gesteld en het gezin is dan ook erg hecht. Naomi is een echte `tomboy', make-up boeit haar niks en kleurige jurkjes vindt ze vreselijk tuttig en kinderachtig. Haar kledingsmaak neigt naar de `emostijl'. Het liefst leest ze boeken, klimt in bomen of trapt eenballetje. Naomi lijkt een rustige boekenwurm, totdat ze als zangeres van haarband op het podium staat te rocken!

Hoe voelt het voor Fleur om deel uit te maken van het hechte gezinsleven in Dongen? Zal Naomi een oogje dicht doen op het slaapfeestje met de giebelende vriendinnen van Fleur? Gaat Naomi voor de bijl als ze zich doordeze meiden een voor haar tuttige outfit aan laat meten? En zal de `girly' Fleur zich op het podium tot een stoere `rockchick' ontpoppen?

KRO Puberruil Z@pp aflevering 10, woensdag 10 november om 16.50 uur op Z@pp/Ned.3