Gemeente Wervershoof

BR> 10 November WAM 'Dag van de mantelzorger'

19-10-2010
Op 10 november, de Dag van de Mantelzorger, bieden het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Andijk en Wervershoof hun mantelzorgers, als blijk van waardering, een geheel verzorgd programma aan.
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeenten Medemblik Andijk en Wervershoof hebben grote waardering voor hun mantelzorgers. Om hun dank te tonen bieden zij hun mantelzorgers een geheel verzorgd programma aan. Om hun dank te tonen bieden zij hun mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorger op 10 november een geheel verzorgd middag- en avondprogramma aan waarin zowel informatie door Mezzo als ontspanning in de vorm van een diner en cabaret wordt aangeboden. Wethouder Ria Wilms van de gemeente Wervershoof opent deze middag die in Café Stam in Wognum plaatsvindt.

Het programma ziet er als volgt uit
14.30 uur Inloop
15.00 uur Start informatieve gedeelte / sociaal café Wethouder Ria Wilms opent deze middag.
Mezzo verzorgt het informatieve gedeelte; hierin
staat `eigen kracht' centraal. Hierin volgt zij de lijn van
`eigen kracht conferenties'. 17.00 uur Borreltijd
18.00 uur Diner en cabaret
Tijdens het diner treedt Bert van Laar op met zijn
programma Déér legge je wortels en is toegespitst op het
thema mantelzorg.

Aanmelden
Ben je mantelzorger en wil je graag deze middag en avond bijwonen? Dan kun je je aanmelden bij Tineke Goutier van de gemeente Medemblik via tineke.goutier@medemblik.nl of telefonisch (0229) 548 153. Via Wonen + kan er voor vervoer worden gezorgd. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Adres Café Stam
Raadhuisstraat 1
1687 AH WOGNUM

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171