Gemeente Purmerend

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg

19 oktober 2010

'Op eigen wijze zorgen', dat is dit jaar het thema van de Dag van de Mantelzorg.

Deze dag vol ontspanning en nuttige informatie is een blijk van waardering voor u als mantelzorger.
U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst op woensdag 10 november 2010 in P3 te Purmerend.

Met workshops, cabaret en interessante discussies bieden wij u van 9.30
- 14.30 uur een gevarieerd programma. Daarnaast kunt u genieten van een stoelmassage en is er een heerlijk lunchbuffet. Deze dag wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Purmerend zodat er voor u geen kosten aan deelname verbonden zijn.

Aanmelden
U kunt zich telefonisch aanmelden via het via Loket WMO, telefoonnummer 0299- 452 452. Dagelijks bereikbaar tussen 09.00-15.00 uur, vrijdags van 09.00-13.00 uur.
Kent u andere mantelzorgers die wellicht nog niet op de hoogte zijn van deze dag? Laat het ons weten!
Zij ontvangen dan alsnog van ons een uitnodiging.

Ter informatie
De taken van Evean op het gebied van mantelzorgondersteuning in de Gemeente Purmerend zijn overgenomen door het loket WMO en de SMD (Stichting Maatschappelijke Dienstverlening).

Het loket WMO richt zich voornamelijk op informatie en advies. Centrum Mantelzorg/SMD richt zich op de inzet van zorgvrijwilligers ter ondersteuning van de mantelzorger, educatie van vrijwilligers en mantelzorgers, lotgenoten bijeenkomsten en de organisatie van de Dag van de Mantelzorg.

Heeft u vragen over het programma? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0299-439279. Bereikbaar op maandag van 09.00-13.00 uur en op woensdag en donderdag van 09.00-17.30 uur.

Wij zien uit naar uw komst!

De Dag van de Mantelzorg wordt georganiseerd door Centrum Mantelzorg/Stichting Maatschappelijke Dienstverlening in samenwerking met Gemeente Purmerend/Loket WMO, Odion, Context en Humanitas.