Gemeente Alkmaar


Hoorzitting Internationale Samenwerking

Alkmaar, 20 oktober 2010

Naar aanleiding van het verschijnen van de nota "Alkmaar, (de mooiste) stad van de wereld" waarin het beleid gemeentelijke internationale samenwerking is beschreven, heeft de gemeenteraad een adviesgroep ingesteld. Deze adviesgroep zal advies uitbrengen aan het college op welke wijze in de toekomst Internationale Samenwerking gestalte gaat krijgen.

Op 10 november 2010, om 20.00 uur organiseert de adviesgroep een hoorzitting in de raadzaal van het stadhuis. Dan worden allerlei organisaties op het gebeid van onderwijs, bedrijfsleven, sport en cultuur in de gelegenheid gesteld hun ervaringen, huidige activiteiten en ideeën over toekomstig beleid onder de aandacht te brengen. De adviesgroep kan ook verhelderende vragen stellen.

Mocht uw organisatie geen uitnodiging hebben ontvangen, en u toch graag over dit onderwerp wil spreken, dan kunt u zich tot uiterlijk 1 november 2010 aanmelden bij mevrouw I. Luitjes, telefoon 072 - 548 9161 of per mail iluitjes@alkmaar.nl. U dient daarbij uw naam. adres, telefoonnummer en de organisatie namens wie u spreekt op te geven.

De nota "Alkmaar, (de mooiste) stad van de wereld"

Uitnodigingsbrief