Gemeente Andijk


10 November WAM `Dag van de Mantelzorger'

21-10-2010
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeenten Medemblik Andijk en Wervershoof hebben grote waardering voor hun mantelzorgers.

Om hun dank te tonen bieden zij hun mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorger op 10 november een geheel verzorgd middag- en avondprogramma aan waarin zowel informatie door Mezzo als ontspanning in de vorm van een diner en cabaret wordt aangeboden. Wethouder Ria Wilms van de gemeente Wervershoof opent deze middag die in Café Stam in Wognum plaatsvindt.

Het programma ziet er als volgt uit:
14.30 uur Inloop
15.00 uur Start informatieve gedeelte / sociaal café Wethouder Ria Wilms opent deze middag. Mezzo verzorgt het informatieve gedeelte; hierin staat `eigen kracht' centraal. Hierin volgt zij de lijn van `eigen kracht conferenties'.
17.00 uur Borreltijd
18.00 uur Diner en cabaret
Tijdens het diner treedt Bert van Laar op met zijn programma Déér legge je wortels dat is toegespitst op het thema mantelzorg.

Bent u mantelzorger en wilt u graag deze middag en avond bijwonen? Aanmelden kan via Tineke Goutier van de gemeente Medemblik per mail of telefonisch via: 0229-548153. Via WonenPlus kan er voor vervoer worden gezorgd. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Adres Café Stam:
Raadhuisstraat 1
1687 AH WOGNUM

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |