Gemeente Waddinxveen


Dag van de Mantelzorg 2010
dag van de mantelzorg

Op 10 november 2010 organiseert de gemeente Waddinxveen in samenwerking met Palet Welzijn en de Nederlandse Patiënten Vereniging de landelijke dag van de Mantelzorg.

Waddinxveners die langdurig voor een chronisch zieke of gehandicapte in hun omgeving zorgen, worden getrakteerd op een middag en avond vol theater en gezelligheid. De Dag van de Mantelzorg vindt plaats in de zaal van Be Fair aan de Toernooiweg 101. Hier is voldoende parkeergelegenheid en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Geregistreerde mantelzorgers kunnen zich voor deze dag aanmelden op tel. 0800- 93 59 456 of per e-mail via info@paletwelzijn.nl.Â

Mantelzorgers die nog niet bij de gemeente geregistreerd zijn, kunnen dit bij het Zorgloket van de gemeente alsnog laten doen. U kunt de medewerkers van het Zorgloket bereiken op telefoonnummer 624 500, of per e-mail via zorgloket@waddinxveen.nl.
U kunt ook terecht bij het Zorgloket in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Donderdagavond alleen op afspraak.