Gemeente Waterland

28 oktober 2010

Gemeente Waterland in gesprek over alcohol en drugs

Na geslaagde bijeenkomst op Marken spreekt Monnickendam over alcohol en drugs

Na een geslaagde bijeenkomst in Marken organiseert de gemeente Waterland woensdag 10 november 2010 de tweede discussieavond over alcohol en drugs in Monnickendam. De gemeente roept iedereen op om mee te praten en mee te denken over de aanpak van het alcohol- en drugsgebruik in de gemeente. Wethouder Bert Schalkwijk: "Ik wil graag met de inwoners in de k 699 ernen in gesprek gaan over het alcohol- en drugsgebruik in onze gemeente. Mijn bedoeling is om door een open dialoog te achterhalen hoe inwoners daar in hun eigen omgeving tegen aan kijken. Is het gebruik een probleem of gaat het meer om overlast? Bovendien wil ik proberen om met elkaar oplossingen te vinden en samen te bedenken hoe we het gebruik van alcohol en drugs kunnen beperken".

De tweede bijeenkomst `in gesprek over alcohol en drugs' vindt woensdag 10 november plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder in Monnickendam en begint om 19.30 uur.

Woensdag 17 november en woensdag 1 december staan bijeenkomsten gepland in de kernen Broek in Waterland en Ilpendam. Wij maken de bijeenkomsten op verschillende manieren ruim van tevoren bekend.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te praten.
---