Gemeente Heemskerk


maandag, 01 november 2010

Herfst doemiddag op Dierendorp

De dagen worden korter en de bomen laten hun blaadjes weer vallen. Buiten is de herfst allang aan de gang. Nu gaan we ook binnen aan de slag met de herfst!

Op woensdag 10 november wordt er op NME centrum en kinderboerderij Dierendorp een herfst doemiddag georganiseerd.

Deze middag worden er diverse activiteiten georganiseerd die alles te maken hebben met de herfst. Kom alles te weten over herfstkleuren, vruchten tijdens de herfst, paddenstoelen of bezichtig de herfsttafel. Ook kun je deze middag een schilderij maken van bladeren, een egeltje knutselen en je eigen spinnenweb maken. En het is dan wel herfst maar wist je dat deze periode de beste tijd is om voorjaarsbolletjes te planten? Daarom krijg je deze middag alvast een paar voorjaarsbolletjes mee.
De herfst doemiddag op NME centrum Dierendorp begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelname is gratis.

Het NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

---