Gemeente Lelystad

Bijeenkomst nieuwe Lelystadse ondernemers

Woensdag 3 november 2010

Woensdag 10 november 2010 vindt de bijeenkomst Lelystad Aangenaam voor Ondernemers plaats. Alle nieuwe ondernemers die vanaf 2009 in Lelystad zijn gevestigd, zijn van harte welkom op deze bijeenkomst in Restaurant Bataviahaven van 15.30 tot 17.30 uur.

Kennis maken

Nieuwe en nieuw gevestigde Lelystadse ondernemers kunnen tijdens de bijeenkomst kennis maken met burgemeester Horselenberg, wethouders Fackeldey en Luchtenveld, de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland en Lelystadse ondernemersorganisaties. Centraal staat tijdens deze bijeenkomst het netwerken met deze partijen en met elkaar. Voorop staat, ondernemers verder te helpen met ondernemen in Lelystad.

In hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:


* Ontvangst

* Voorstellen ondernemersorganisaties (onder andere BKL, VNO-NCW/MKB, Horeca NL, Zelfstandigenloket, GO MKB)

* Korte interviews met diverse nieuwe Lelystadse ondernemers en met de wethouders. Welke portefeuille zij hebben, waar de raakvlakken liggen tussen ondernemers en het stadsbestuur en wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen.

Tijdens de afsluitende netwerkborrel kunt u persoonlijk meer informatie inwinnen over ondernemen in Lelystad. De gemeente Lelystad, Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland en de diverse ondernemersorganisaties helpen u graag verder.

Nieuwe ondernemers zijn persoonlijk uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan op www.kvk.nl/aangenaamgef
Ja