ROC Friese Poort Kom, kijk en kies in Zwolle
Studiebeurs Zwolle
Dit is dé plek om alles te weten te komen over jouw toekomstige opleiding en beroep. En de toegang is gratis! Heb je al een opleiding in je hoofd, maar twijfel je waar je die het beste kunt volgen? Of weet je helemaal nog niet welke richting je op wilt? Op de Studiebeurs staan voorlichters en docenten die je enthousiast uitleggen wat een opleiding of beroep inhoudt. Ook zijn er veel studenten, want wie kan er nu beter vertellen hoe de studie is dan een student zelf!

IJsselhallen Zwolle
Dit jaar vindt Studiebeurs Zwolle plaats op woensdag 10 & donderdag 11 november in de Zwolse IJsselhallen. Ieder jaar zijn er meer dan 50 organisaties aanwezig, waaronder ROC Friese Poort. Onderwijsinstellingen met honderden verschillende opleidingen van mbo- tot en met wetenschappelijk niveau. En ook beroepsorganisaties (zoals de marechaussee) zijn aanwezig om je een kijkje achter de schermen te geven. Heb je altijd al willen weten hoe hun werkdagen eruit zien? Neem dan een kijkje in de keuken tijdens Studiebeurs Zwolle!

Kom, kijk en kies de opleiding die bij jou past! Studiebeurs Zwolle helpt jou graag om een goede studiekeuze te maken. Op de beurs kun je prima achterhalen waar jouw interesses liggen en welke capaciteiten je voor een studie nodig hebt. Ook kun je informatie verzamelen over open dagen.

Gratis toegang!
Studiebeurs Zwolle is niet alleen voor leerlingen, studenten, docenten, decanen en mentoren maar ook ouders zijn welkom. En de toegang is gratis.