Duurzaamheid centraal tijdens Kruidenier Foodbeurs

04/11/2010 15:09

Kruidenier BV

Op 10 en 11 november vindt in de Expo in Houten voor het 18de jaar de Kruidenier Foodbeurs plaats. Als vooraanstaande groothandel in foodservice, brengt Kruidenier tijdens de Foodbeurs alle schakels in de keten, "van de grond tot in de mond", bij elkaar.

Met het thema "Gewoon H'eerlijk" zet Kruidenier in op heerlijk & eerlijk eten. Kruidenier wil samen met haar partners verantwoord bezig zijn met ons eten en drinken. Een mooi voorbeeld hiervan is de blaarkopkoe. Met de blaarkoppen, biedt Kruidenier een alternatief voor veehouders die niet mee willen of kunnen op de weg naar schaalvergroting. Kruidenier ziet de blaarkop als spil in een duurzame en rendabele keten voor hoogwaardig vlees en zuivel.

Tijdens de Foodbeurs tonen meer dan 140 standhouders de nieuwste ontwikkelingen. In totaal 7.500 vierkante meter Ambacht, Kennis en Inspiratie met daarbij het grootste aanbod in Vers, Duurzaam waaronder Fairtrade en Biologisch. Tijdens de beurs worden maar liefst 2 prijzen uitgereikt, 'Junior Chef of the Year' en de 'Vers Top 100'.

Tijdens de Foodbeurs, waar gastheerschap en klantrelaties centraal staan, kunt u twee dagen in een ongedwongen sfeer praten over heel veel heerlijke producten, mooie gerechten en toepassingsmogelijkheden. Kortom; de kans voor iedere foodprofessional om de passie voor Food te komen delen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl