Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

5 november 2010

---

Informatieavond nieuw bestemmingsplan sportpark Ookmeer

2 november 2010
Op woensdagavond 10 november organiseert stadsdeel Nieuw-West een inloop-informatieavond over het voorontwerp bestemmingsplan Ookmeer. U kunt het plan inzien en er is mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Voor het gebied begrensd door de Ookmeerweg en de President Allendelaan aan de zuidkant, het Ma Braunpad aan de westkant en de grens van de voormalige stadsdelen Osdorp en Geuzenveld-Slotermeer aan de noord- en oostkant heeft het stadsdeel een voorontwerp bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan biedt onder andere ruimte aan nieuwe ontwikkelingen op het sportpark doordat er meer gebouwd mag worden.

Inloop-informatieavond
Datum: Woensdag 10 november 2010 Tijd: 19.30 tot 21.00 uur Locatie: ALO (Academie
voor Lichamelijke Opvoeding) van
de Hogeschool van Amsterdam, Dr. Meurerlaan 8
(in kantine bij de ingang)

Ter inzage
Vanaf 4 november ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de drie locaties van stadsdeel Nieuw-West: Pieter Calandlaan 1, Osdorpplein 1000 en Plein '40-'45 nr. 1. De locaties zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Ook is het ontwerpbestemmingsplan vanaf 4 november digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

Inspraakreactie
Gedurende de termijn dat het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een inspraakreactie inbrengen. Op de informatieavond kunt u een inspraakformulier meenemen en invullen. U kunt ook zelf een schriftelijke reactie opstellen en deze richten aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, ter attentie van mevrouw P.E. Brouwer-Stam, postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Ook kunt u uw reactie mailen naar: info@nieuwwest.amsterdam.nl of mondeling naar voren brengen door een afspraak te maken via tel. 14 020 (vijf cijfers).