Gemeente Leidschendam-Voorburg


Inspirerend filmfestival voor ouderen

8 november 2010 - De gemeente Leidschendam-Voorburg en Stichting Welzijn Oud en Jong organiseren in theater De Tobbe in Voorburg een inspirerend filmfestival over de universele thema's Vriendschap, Liefde en Verdriet. Wethouder Gregor Rensen verzorgt woensdag 10 november om 15:00 uur het openingswoord bij de film 'CherryBlossoms', een Duitse film van Doris Dörrrie, met Elmar Wepper en Hannelore Elsner.

Geert Beke van de Stichting Vrije Levensloop Academie zal daarna het thema van de film bespreken. Op 27 oktober werd de eerste film van het mini-festival 'Elsa & Fred', een Spaans/Argentijnse film van Marcos Carnevale, al druk bezocht. Veel bezoekers bleven na de film in het theater voor een drankje en kwamen met elkaar in gesprek over de film. De derde en laatste film van het festival 'Iris' is te zien op woensdag 24 november om 15.00 uur, een Amerikaanse film van Richard Eyre, met Kate Winslet en Jim Broadbent.

De kosten bedragen per EUR 4,- per film, inclusief één drankje. Kaartjes zijn te koop op www.detobbe.nl, aan de kassa van theater De Tobbe, Burgermeester Feithplein 95 in Voorburg of telefonisch te reserveren via (070) 387 1168.